Αγώνας δρόμου για το πιστοποιητικό και ευχαριστίες

Χανιά | 26 Οκτωβρίου 2016, 16:56

Μεγάλο αγώνα έδωσαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Α.Ο. Χανιά ώστε να ετοιμαστεί ο φάκελος που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που δίνει τις άδειες συμμετοχής.

Οι παράγοντες της “μπλε” διοίκησης σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ κατάφεραν να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα κάτι για το οποίο βοήθησε ο Δήμαρχος Χανίων. Ως εκ τούτου η Χανιώτικη ομάδα ευχαρίστησε τον κ. Βάμβουκα, ενώ με την ευκαιρία ευχαρίστησε και τους μεγάλους χορηγούς. Υπενθύμισε δε, στους φιλάθλους ότι πρέπει να υποστηρίξουν την ομάδα με την αγορά διαρκείας. 

Αναλυτικά:

Αγώνα δρόμου έκανε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, προκειμένου να εξασφαλίσει για την Ε.Ε.Α, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

Προς τούτο, η Π.Α.Ε Α.Ο.Χανιά, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Βάμβουκα και τους αντιδημάρχους κυρίους Βλαχάκη, Κουκλάκη, για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν την ύστατη στιγμή και απέδειξαν, ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Α.Ο.Χανιά.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Τις εταιρείες ΑΝΕΚ, ΙΝΚΑ, SAMARIAS, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ, ΘΥΜΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας των Χανίων, κάνει έκκληση στους υγιείς φιλάθλους του Α.Ο.Χ, να ενισχύσουν οικονομικά τη μεγάλη τους αγάπη, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, στα οποία, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες κυπέλλου, απέναντι σε Ολυμπιακό και Πλατάνια.

Estrella
/psiloritischania