Αγγλικό σκορ στα Νεροκούρου! Φωστήρας – ΕΘΚ 4-3 στο ντέρμπι της 2ης θέσης

Φωστήρας ΕΘΚ | 22 Απριλίου 2017, 20:19

Ντέρμπι "με τα όλα του" πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Νεροκούρου όπου ο Φωστήρας υποδέχθηκε την ΕΘΚ. Η "μάχη" της 2ης θέσης βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με το "αγγλικό" 4-3, αποτέλεσμα που τους διατηρεί στην 2η προνομιούχο θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σκορ άνοιξε για τον Φωστήρα στο 15ο λεπτό ο Κουνάβας (1-0). Στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση με τον Τερεζάκη (1-1).

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στην επανάληψη η ΕΘΚ έκανε την ανατροπή με τον Γκαγκάκη (1-2). Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα (65′) με κεφαλιά του Περράκη (2-2).

Ο Φωστήρας “πήρε κεφάλι” στο σκορ με τον Νίκο Παλαθούρα στο 75′ (3-2), ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης, με το 2ο προσωπικό του τέρμα, έδωσε “μαξιλαράκι” δύο τερμάτων στην ομάδα του (4-2).

Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε στην εκπνοή του αγώνα από τον Σοφιανόπουλο (4-3). Μετά το σημερινό παιχνίδι η ΕΘΚ είναι πέντε βαθμούς μακριά από την 2η θέση, ενώ απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Φωστήρας (Παναγιώτης Παλαθούρας): Μουτζούρης, Μήτρου, Ποντικάκης, Μαλαμαδάκης, Τερεζάκης, Παπακαστρήσιος, Κουνάβας (80′ Ξενάκης), Αμαξόπουλος, Παλαθούρας Ν., Σταθάκης, Περράκης (88′ Ντούφας).

ΕΘΚ (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Τσαρδακάς, Ευαγγέλου, Γιαννόπουλος, Μπικάκης (80′ Μουσουράκης), Σοφιανόπουλος, Τερεζάκης (75′ Ροζάκης), Γιαπιντζάκης, Γκαγκάκης, Κατσαμάνης, Ποντίκας (65′ Γκογκολάκης Δημ.).

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250