Αγγλικό… παιχνίδι στα Νεροκούρου

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ Ηρακλής Νεροκούρου | 6 Μαρτίου 2016, 15:13

Αγγλικό σκορ είχαμε στα Νεροκούρου, εκεί ό που ο Ηρακλής νίκησε με 5-3 τον ΔΑΑΟΧ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν χωρίς άγχος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χριστοφής στο 8’ με πλασέ από την πάσα του Τοντινίδη έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ισοφάριση ήρθε για τον ΔΑΑΟΧ στο 37’ με τον Λενταράκη, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μπούτος έβαλε μπροστά εκ νέου τον Ηρακλή και πάλι από πάσα του Τοντινίδη.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΔΑΑΟΧ που ισοφάρισε στο 42’ με τον Ζυμβραγάκη σε 2-2.

Ο Ηρακλής απάντησε και αυτός με την σειρά του στο σκοράρισμα στο 43’ με τον Τ.Αγγελάκη για το 3-2, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Ο ξέφρενος ρυθμός συνεχίστηκε και στο δέυτερο μέρος με τον Ηρακλή να φτάνει στο 4-2 με τον Μπούτο στο 73’, ενώ στο 78’ ο Χριστοφής χρίστηκε ξανά σκόρερ για το 5-2.

Ο Ζυμβραγάκης ολοκλήρωσε την πανδαισία των γκολ στο 90’ για το τελικό 5-3 για τος δύο ομάδες.

Διαιτητής: Κασσελάκης

Βοηθοί Καντανολέων-Κατσαρός

Ηρακλής Ν. (Γιάννης Μηνάς): Μαυρεδάκης, Αγγελάκης Λ., Μαυροδήμος (80’ Γεωργανάς), Τσούκαλας, Τοντινίδης, Μανουσάκης, Αγγελάκης Τ. (75’ Καλυκάκης), Μπούτος, Χριστοφής, Τσαγκαράκης, Κακάρας (50′ Μάντζιος)

ΔΑΑΟΧ (Κώστας Κολοκοτρώνης): Ρωμανιάς, Γεωργανάς (40’ Φρονιμάκης), Μακρής (46’ λ.τρ. Μήτρου), Σακουάλος, Νταμαδάκης, Μπαμπουνάκης, Στεφάτος, Ζυμβραγάκης, Λενταράκης (85’ Μαρακάκης), Μπίρο Μπίρο, Κιουρτσίδης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis