Αγγελάκης: Πήραμε τους βαθμούς που στερηθήκαμε από προηγούμενα παιχνίδια

Ίκαρος Μουρνιών | 16 Οκτωβρίου 2017, 16:55

Το αποτέλεσμα από το ματς με τη Θύελλα Καλάθενων είναι αυτό που κρατάει ο Ίκαρος Μουρνιών, σύμφωνα όσα δήλωσε στο athlitiko ο τεχνικός του, Γιώργος Αγγελάκης μετά το τέλος του ματς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε ωστόσο ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία για τις δύο ομάδες με βάση την εξέλιξη που είχε ο αγώνας καθόλη τη διάρκεια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: Ήταν ένα γκραν… γκινιόλ παιχνίδι με την εξέλιξη που είχε. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και κόντρα στο ροή του αγώνα δεχτήκαμε τα γκολ από κάποια προσωπικά λάθη μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν τυχεροί όταν είχε ανοίξει το παιχνίδι, ειδικά σε μία φάση τετ α τετ που η μπάλα πήγε στο δοκάρι και αν έμπεινε σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά στο παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ στο 90… φεύγα και πήραμε έτσι κάποιους βαθμούς που στερηθήκαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα από το παιχνίδι κρατάμε το αποτέλεσμα γιατί δεν μπορώ να πω ότι η εμφάνιση ήταν και η καλύτερη. Ίσως πιο δίκαιο αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε το παιχνίδι να ήταν η ισοπαλία.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis