Αγγελάκης: Όποια ομάδα και αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο

Σπάθα | 15 Φεβρουαρίου 2017, 23:43

Για δεύτερη φορά βρέθηκε στον πάγκο της Σπάθας ο Βαγγέλης Αγγελάκης, στον ημιτελικό των Καθιανών με τον Πανακρωτηριακό που ωστόσο δεν συνδυάστηκε με την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό.

Ο Αγγελάκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να είχε τελειώσει είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση από τις δύο ομάδες. Στα πέναλτι η τύχη ήταν ο καθοριστικός παράγοντας σύμφωνα με τον ίδιο.

Η δήλωση του για το ματς είναι η εξής:

Ήταν ένα παιχνίδι πολύ όμορφο ανάμεσα σε δύο πολύ καλές και ισάξιες ομάδες που δικαιολογούν και τη δυναμική που έχουν. Υπήρχαν καλά διαστήματα και μεγάλες φάσεις εκατέρωθεν ώστε να κερδίσει, είτε η μία είτε η άλλη ομάδα στην κανονική διάρκεια ή στην παράταση.

Έτσι, λοιπόν μοιραία φτάσαμε στα πέναλτι που εκεί μετράει πιο πολύ ο παράγοντας τύχη. Όποια ομάδα και αν κέρδιζε θα ήταν δίκαιο, δυστυχώς δεν ήταν η ομάδα μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως και κάθε εβδομάδα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Πανακρωτριακού και καλή επιτυχία σε ότι στόχο έχουν σαν ομάδα.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad