Αφησε 2 βαθμούς στον Υδραϊκό ο ΝΟΧ – Παράπονα για τη διαιτησία

Πόλο 25 Φεβρουαρίου 2023, 17:14

Ισόπαλο με σκορ 12-12 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων απέναντι στον Υδραϊκό. Η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη έχει μεγάλα παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών, Αχλαδιώτη και Θωμά.

KTEO Κρήτης

Μάλιστα, όπως τονίζεται στην επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων για το παιχνίδι, θα φροντίσει να επισημάνει τα παράπονά του προς την ΚΟΕ.

Ο ΝΟΧ έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο, διάστημα στο οποίο κατάφερε να προηγηθεί με 5-1, δείχνοντας ότι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική, με τον Υδραϊκό να ασκεί μεγάλη πίεση και χάρη και στις αποφάσεις των διαιτητών να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν την ισοπαλία στην τελευταία περίοδο, πετυχαίνοντας ένα γκολ περισσότερο (5-4) απ’ ό,τι ο ΝΟΧ.

Ο Ρομπόπουλος ήταν ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ για τον Υδραϊκό, στέλνοντας 5 φορές τη μπάλα στα δίχτυα των Χανίων. Από την άλλη τα γκολ του ΝΟΧ μοιράστηκαν 8 διαφορετικοί παίκτες. Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΟ Χανίων αναμένεται να είναι αυτό απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία θα υποδεχτεί στις 18 Μαρτίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης – Θωμάς
Οκτάλεπτα: 1-5, 4-1, 2-2, 5-4

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 3, Σουζούκι 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 5, Δημακόπουλος, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης,

ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζηκυριακάκης 2

Rabona ad