Άφησαν ανοικτούς “λογαριασμούς” για τη συνέχεια

Ηρακλής Νεροκούρου Αρης Σούδας | 3 Σεπτεμβρίου 2016, 20:14

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον 3ο όμιλο άφησαν Ηρακλής Νεροκούρου και Άρης Σούδας, που έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που κρατάει όλα τα ενδεχόμενα πιθανά για τη συνέχεια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Άρτσιδάκης έβαλε τον Άρη μπροστά στο σκορ στο 34’ με κοντινό πλασέ για το 0-1, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη νέα του ομάδα.

Ο Ηρακλής κατάφερε να δώσει… απάντηση στο παιχνίδι πολύ γρήγορα, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μέμα με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ πέτυχε το 1-1, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με άπιαστο σουτ από μακρινή απόσταση.

Το αποτέλεσμα αυτό έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και ενώ από το 78’ ο Άρης Σούδας έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Βαρδάκη για μαρκάρισμα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης-Γαλάνης

Ηρακλής Νερ. (Γιάννης Μηνάς): Μάστορας, Αγγελάκης Λ., Αμαξόπουλος, Τσούκαλας, Κοντόπουλος, Κακαράς (75’ Μαυροδήμος), Παπαδάκης (69’ Κοϊντζίδης), Μπούτος, Καλυκάκης, Μέμα, Γουνάκης.

Άρης Σ. (Γιώργος Κόλτζος): Βροντάκης, Σκαλέρης (65′ Κεμπάτσι), Βαρδάκης, Μπακογιάννης (46’ Στεφανίδης), Αρτσιδάκης, Φέζγκα, Στρατουδάκης, Καλλιοντζάκης (80’ Κλωθάκης), Γαλανάκης Α., Τσέκοβ, Δοντσίδης.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad