Αφήνει πίσω την Κέρκυρα και “βλέπει” Αναγέννηση

Χανιά | 25 Ιαν 2016, 19:30

Προσπάθεια να αφήσει πίσω την ήττα από την Κέρκυρα επιχειρείται στον Κισσαμικό μία ημέρα μετά το άτυχο 0-1 από τους Φαίακες. Το τελικό αποτέλεσμα όπως είναι φυσιολογικό δεν προκαλεί ικανοποίηση στο στρατόπεδο της χανιώτικης ομάδας, για το οποίο είναι γεγονός ότι υπήρχαν άλλες βλέψεις πριν την διεξαγωγή του.

Ειδικότερα, οι νέες αφίξεις ποδοσφαιριστών, με τον Σταμάτη Σαπαλίδη μάλιστα να παίζει στο βασικό σχήμα, είχαν ανοίξει την όρεξη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζαν στο Καστέλι. Ουσιαστικά, όση τύχη προέκυψε να είχε ο Κισσαμικός στο προηγούμενο παιχνίδι στην Πάτρα όπου κέρδισε στις καθυστερήσεις, άλλο τόσο και ίσως περισσότερο δεν είχε στο ματς με την Κέρκυρα, η οποία έφτασε στη νίκη με ένα πολύ τυχερό γκολ που προήλθε από το αυτογκόλ του Γιαννίτση.

Από εκεί και πέρα πάντως, πρέπει να τονιστεί για άλλη μια φορά η λάθος διαιτητική απόφαση του Κορίνθιου Νεοφυτιάδη να συνεχίσει το παιχνίδι μετά το απλωμένο χέρι του Νίκιτς στο οποίο βρήκε ξεκάθαρα η μπάλα, αντί να υποδείξει το πέναλτι. Ο Κισσαμικός έχει απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρεται και αν εκεί είχε δοθεί το πέναλτι και γινόταν το 1-1, τα πράγματα θα ‘ταν τελείως διαφορετικά στη συνέχεια… 

Σε κάθε περίπτωση, ο Κισσαμικός αρχίζει πλέον να στρέφει το βάρος στη νέα αποστολή που του περιμένει και είναι στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση, ένα παιχνίδι που σκοπεύει να χτυπήσει στα ίσια και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad