«Αφιερωμένη σε Στυλιανόπουλο η νίκη επί του Θησέα»

Παγχανιακός/ΑΟΔΑ | 21 Δεκεμβρίου 2024, 19:34

Ατυχος στάθηκε ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, ο οποίος αποκόμισε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του απέναντι στον Θησέα.

Ο ποδοσφαιριστής του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ υπέστη κάταγμα στη μύτη, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, γεγονός που προκάλεσε την αναγκαστική αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Η διοίκηση του Παγχανιακού/ΑΟΔΑ, σε ανακοίνωσή της, εξέφρασε την υποστήριξή της προς τον άτυχο παίκτη, αναφέροντας:

«Τη σημερινή μας νίκη την αφιερώνουμε στον άτυχο παίκτη μας, Στυλιανόπουλο Παναγιώτη, ο οποίος έσπασε τη μύτη του μετά από σύγκρουση με αντίπαλο. Περαστικά Παναγιώτη απ’ όλους μας και γρήγορα στα γήπεδα και στην ομάδα μας».

Αξιοσημείωτο πως ο Στυλιανόπουλος είχε περάσει ως αλλαγή στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο, περίπου 20 λεπτά αργότερα ήρθε αυτός ο τραυματισμός.

Wodspot72
zoidakis_kalyves
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad