Αφεντικό στο “σπίτι” τους στο ντέρμπι με την Άμιλλα

Σφακιά Άμιλλα | 3 Απριλίου 2016, 0:51

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισαν τα Σφακιά που πήραν το ντέρμπι παραμονής με 1-0 κόντρα στην Άμιλλα, νικώντας μάλιστα για δεύτερη φορά φέτος τον αντίπαλο τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι το σημείωσε ο Μπούχλης στο 62′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δίνοντας ένα πολύ μεγάλο “τρίποντο” στην ομάδα του.

Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 92′ και έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο αδερφό του που αγωνίζεται στον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών στο παιχνίδι των δύο ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα.

Την κόκκινη αντίκρισε και ο Μπιτσάκης για την Άμιλλα στο 80′, αλλά και ο Δεληγιαννάκης των Σφακίων μετά τη λήξη του ματς.

Τα Σφακιά εύχονται στον Γιάννη Χομπιτάκη καλό πολίτη, καθώτι ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Διαιτητής: Κασσελάκης

Βοηθοί: Ροδουσάκης-Παναγόπουλος

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Σοφούλης, Καπετανάκης, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζάκης Γ., Μπούχλης, Χομπιτάκης (65’ Κατελανάκης), Βούρβαχης, Αλεξίου (85’ Καγιαδάκης), Δουρουντούς (85’ Χομπιτάκης Γ.), Τζωρτζάκης Ι.

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Μαυρομάτης, Γαλάνης, Νοδαράς, Τερεζάκης, Λουγιάκης, Κτιστάκης, Παγωνάκης Β. (60’ Μπιτσάκης), Παππάς (85’ Λαζαρίδης), Βεριβάκης, Ορνεράκης (70’ Ξενάκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis