Αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί από τον Ηρακλή

Super League 1 3 Μαΐου 2017, 16:10

Το χρονικό διάστημα των τριών εργάσιμων ημερών παρήλθε, ο Ηρακλής δεν τακτοποίησε τις υποχρεώσεις του προς τους ποδοσφαιριστές Μπλέτσα, Αντωνίου και η Super League προχώρησε σε αφαίρεση έξι βαθμών από την ομάδα του "Γηραιού".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντως μπορεί να πάρει πίσω τους βαθμούς αν εξοφλήσει εγκαίρως τους δύο ποδοσφαιριστές. Ειδάλλως θα υποβιβαστεί καθώς (μετά τη σημερινή αφαίρεση) έχει… ολισθήσει στην προτελευταία θέση με 23 βαθμούς, η οποία οδηγεί στον υποβιβασμό και στη Football League, ενώ θα σωθεί ο Λεβαδειακός.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania