Αφαίρεση βαθμών στον Ερμή για το φιλικό με Εργοτέλη!

Football League 19 Οκτωβρίου 2017, 18:22

Με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής τιμωρήθηκε ο Ερμής Ζωνιανών για το φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παράλληλα σε δύο ματς θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ καλείται να πληρώσει και 2000 ευρώ χρηματική ποινή. Μπορεί το ματς να ήταν φιλικό αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης κατέγραψε το επεισόδιο του Τάκη Γκώνια με τον πρόεδρο του Ερμή Γιάννη Κάββαλο με αποτέλεσμα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να τιμωρήσει τις δυο ομάδες.

Στον Εργοτέλη υπήρξε χρηματική ποινή 9000 ευρώ και στον προπονητή του Τάκη Γκώνια 2000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα.

Η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΟ έχει ως εξής:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards