Αφαίρεση βαθμών σε τρεις ομάδες

Football League 6 Απριλίου 2016, 17:55

Νέες τιμωρίες αναμένεται να επιβληθούν άμεσα σε ακόμα τρεις ομάδες της Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, η Λίγκα ζήτησε από Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή να στείλουν έγγραφο με το οποίο θα συναινούν στην αφαίρεση τριών βαθμών που έχει αποφασίσει το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης από τις 18 Φεβρουαρίου. Αυτό με σκοπό να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην υπάρχει χρονοτριβή, με δεδομένο ότι το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Football League την Πέμπτη (7/4) αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Οι ποινές αυτές αφορούν ότι οι συγκεκριμένες ΠΑΕ δεν πέρασαν το τρίτο στάδιο της επιτήρησης όσον αφορά την αδειοδότηση τους από την ΕΠΟ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Καλλιθέα θα έχει 37 πόντους, η Ζάκυνθος 27 και η Παναχαϊκή 17, χωρίς να υπολογίζεται η αφαίρεση τω 12 πόντων που έχει επιβληθεί στους Πατρινούς για συμμετοχή στο πρωτάθλημα χωρίς το απαιτούμενο πιστοποιητικό.

Από εκεί και πέρα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας του αγώνα της Ζακύνθου με τον Πανσερραϊκό. Έτσι, το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα από τις 16:00 που είχε αρχικά οριστεί.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards