Αφαίρεση βαθμών με προθεσμία για Δεινόπαπα

Χανιά | 3 Μαΐου 2017, 14:49

Σε αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΑΟ Χανιά προχώρησε η Football League εκτελώντας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, για την προσφυγή του Δεινόπαπα.

Ακόμα μία υπόθεση που καλείται να διαχειριστεί άμεσα η διοίκηση του ΑΟΧ για να επιστραφούν οι βαθμοί, αφού υπάρχει προθεσμία μέχρι τις 11 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 51/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 26-04-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΠΑ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 11-05-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania