Αφαίρεση βαθμών για Χατζηλιάδη!

Χανιά | 4 Απριλίου 2017, 17:31

Παρά τις εξαγγελίες από τη διοίκηση του ΑΟΧ ότι διακανονίστηκαν οι οφειλές, απ' ό,τι φαίνεται τελικά αυτό δεν ισχύει. Ειδικότερα, δεν ισχύει για τον Ανέστη Χατζηλιάδη, καθώς η Φούτμπολ Λιγκ με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη συγκομιδή της ομάδας!

Παρόλα αυτά, δίνεται και μια δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για τον Α.Ο. Χανιά να εξοφλήσει τον Χατζηλιάδη και συγκεκριμένα μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου. Εφόσον τότε πληρωθεί ο πρώην παίκτης της ομάδας τότε δεν θα συνεχίσει να ισχύει η τιμωρία και οι 3 βαθμοί θα επιστρέψουν πίσω στον ΑΟΧ…

Από την άλλη, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Πρίφτη, με τον οποίο έχει διακανονιστεί η οφειλή. 

Η σχετική ανακοίνωση από την Φούτμπολ Λιγκ έχει ως εξής:

«Σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τετάρτη 29-03-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

 

Estrella
/psiloritischania