ΑΕΛ: Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με Ολυμπιακό για Πινακά

Super League 1 23 Ιουλίου 2021, 20:50

ΑΕΛ και Ολυμπιακός έχουν συμφωνήσει σε όλα για την παραχώρηση του Δημήτρη Πινακά κι απομένουν οι διαπραγματεύσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Όλα αυτά σύμφωνα με τη Θεσσαλική ΠΑΕ, η οποία γνωστοποίησε σήμερα τη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία κι εξήγησε γιατί το όνομα του Πινακά απουσιάζει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει κλείσει ήδη ο αντικαταστάτης του. Αναλυτικά:

«Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης.

Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες Γερμανικές και Ιταλικές Ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού.

Στην θέση του Δημήτρη Πινακά η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ήδη κλείσει αξιόλογο και σε πολύ καλή ηλικία ποδοσφαιριστή.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad