ΑΕΚ: Ανανέωσαν οι Λαμπρόπουλος – Μπακάκης

Super League 1 12 Απριλίου 2017, 17:00

Ανανέωσαν σήμερα τη συνεργασία τους με την ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Μιχάλης Μπακάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου” θα παραμείνουν για δύο (συν ένα) ακόμη χρόνια οι Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, οι οποίοι ανανέωσαν σήμερα τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

ananeosi lampropoulos

– «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο!

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.»

ananeosi bakakis

– «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο!

Ο πλάγιος αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ.»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου τους δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (aekfc.gr):

Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω.»

Μιχάλης Μπακάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΚ. Έχω περάσει πολλά με την ομάδα αυτή, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει αυτά που μπορώ. Υπόσχομαι, όμως, ότι θα αποδώσω καλύτερα στο μέλλον και θα βοηθήσω πολύ περισσότερο από εδώ και πέρα. Στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania