Αδοντάκης: Απειρία και τραυματισμοί μας στέρησαν την παραμονή

4 Μαΐου 2016, 20:13

Για τη φετινή πορεία της ομάδας του στη Γ' Εθνική κατηγορία μπάσκετ τοποθετήθηκε στο επίσημο site του συλλόγου, ο αρχηγός του Κύδωνα Χανίων Μανώλης Αδοντάκης.

Η δήλωσή του στο kydonbc.gr:

Είναι γεγονός ότι η ομάδα πάλεψε όλα τα παιχνίδια της, με σκοπό την νίκη, ανεξάρτητα με την δυναμική του εκάστοτε αντιπάλου.

Παρόλο που όλα τα μέλη της ομάδας ακολουθούσαμε τις οδηγίες του προπονητή, στα κρίσιμα σημεία φανήκαμε όλοι κατώτεροι των περιστάσεων. Η απειρία των περισσότερων φάνηκε στο δεύτερο γύρο, γεγονός που στοίχισε σε μεγάλο βαθμό κάποια αποτελέσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Είναι γεγονός ότι οι αρκετοί , κατά γενική ομολογία , τραυματισμοί μάς στέρησαν πολύτιμες βοήθειες. Ωστόσο, μια ομάδα πρέπει να μάθει να ζει με όλα τα προβλήματα και να προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση.

Το γεγονός ότι αποσπάσαμε θετικά σχόλια από πολλούς ασχολούμενους με το μπάσκετ, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, από την μία μας πληγώνει, διότι καταλαβαίνουμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία. Από την άλλη όμως μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει ξανά τον στόχο της και να βρεθεί στις Εθνικές κατηγορίες.

Rabona ad