Αδελφοποίηση για τον Ωρίωνα Χανίων με τον Παρνασσό Στροβόλου Λευκωσίας Κύπρου

Χάντμπολ 2 Φεβρουαρίου 2017, 13:24

Σε αδελφοποίηση με το σωματείο της Κύπρου "Παρνασσός" Στροβόλου Λευκωσίας προχώρησε ο Ωρίωνας Χανίων. Η επισημοποίηση της αδελφοποίησης έγινε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

Το δελτίο Τύπου του Ωρίωνα αναφέρει τα εξής:

«Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την επίσημη έναρξη συνεργασίας με το “άδελφό” σωματείο του “Παρνασσού” Στροβόλου Λευκωσίας Κύπρου.

Την Δευτέρα 30/1/2017 σε μια υπέροχη τελετή, στα γραφεια του ιστορικού σωματείου “Παρνασσού” Στροβόλου Λευκωσίας Κύπρου, ο Πρόεδρος του κος Ματθαίος Ματθαίου, παρουσία του ταμία της Κυπριακής ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΚΟΧ), κου Τηλέμαχου Σαββίδη και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Στροβόλου Λευκωσίας, επισημοποίησε την αδελφοποίηση με τον ”Ωρίωνα” Χανίων, στον τομέα της Χειροσφαίρισης.

Η ομάδα μας ήταν εκεί με 25μελή αποστολή, επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας κο Χλωράκη Ευτύχιο, εκ μέρους της Δημοτικής αρχής της πόλης μας, τον Α/Δήμαρχο Χανίων αθλητισμού κο Κουκλάκη Γιώργο, αθλητές και μέλη της ομάδας μας.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει ανταλλαγή εμπειριών σε διοικητικό, τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Orionas 2017

Η ομάδα του Ωρίωνα Χανίων.

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τους ”αδελφούς” Κυπρίους για την υπέροχη φιλοξενία που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας στο νησί, την όμορφη τελετή αδελφοποίησης την τελευταία βραδιά. Τα σωματεία ”Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο” Κύπρου και Σ.Π.Ε. Στροβόλου που μαζί με τον ”Παρνασσό” Στροβόλου και τους αθλητές του Ωρίωνα Χανίων, συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά U15 που έγινε την Κυριακή 29/1/2017 στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του ”Παρνασσού”.

Ευχαριστούμε δημόσια όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση (της υπέρβασης για ένα σωματείο μόλις 2 ετών) αυτού του ταξιδιού. Τους χορηγούς της αποστολής, όμιλο εταιρειών ΑΒΕΑ-Μύλοι Κρήτης-ΒΙΟΧΥΜ-Βέρο κρητικό, την εταιρεία βιολογικού ελαιολάδου Τerra Creta, την εταιρεία φύλαξης G4S, τα καταστήματα: ψητοπωλείο θράκα, καφετέρια Raki n roll, την πιτσαρία The Italian job, τον πολυχώρο Escape, την μπουγάτσα Ιορδάνης, το γραφείο γενικού τουρισμού ΔΙΚΤΑΜΟΣ travel, το κατάστημα Σταύρος Σπορ για την προμήθεια του αθλητικού υλικού, το κατάστημα Κεντόραμα και το CHANIA PRINT POINT για τις άψογες μακέτες και στάμπες πάνω στα ρούχα μας.

Ένα μπράβο στους αθλητές μας, που ήταν άψογοι σε όλη την διάρκεια της αποστολής, καθώς και όλους τους συνοδούς, που ήταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όλους, όσοι μας εμπιστεύονται.

Εκ του ΔΣ».

 

karta antonis garden

Rabona ad