Αδειοδότηση, νέα διοίκηση, προπονητής, στάδιο: Οι προτεραιότητες του Α.Ο. Χανιά

Χανιά | 19 Ιουνίου 2017, 20:28

Απαντήσεις για... όλους και για όλα δίνει η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά με επίσημη ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, υπάρχει προγραμματισμός... για τα πάντα εν όψει της επόμενης σεζόν.

Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά έρχεται λίγες μονάχα ώρες μετά από ένα σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στο athlitiko όπου περιγραφόταν η κατάσταση, όπως αυτή έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή.

Παρόλα αυτά, σημασία έχει ότι ο ΑΟΧ, βάσει των όσων περιγράφει, θέτει μία σειρά από προτεραιότητες, οι οποίες αναλύονται στην παρακάτω ανακοίνωση.

Αυτή, έχει ως εξής:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κόντρα σε αντίξοες συνθήκες προγραμματίζουν την επόμενη μέρα.

Οι προτεραιότητες είναι οι εξής:

1. Ολοι οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, θα κληθούν από την ΠΑΕ να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν και ανάλογα να ανανεώσουν ή όχι.

2. Θα ετοιμαστεί φάκελος να κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων.

3. Θα ανακοινωθεί σύντομα πρόσληψη ικανού προπονητή και των συνεργατών του, που θα οδηγήσουν την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα. Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και προτεραιότητα αποτελεί επιτυχημένος προπονητής με πρόσφατη πετυχημένη πορεία σε ΠΑΕ Β’ Εθνικής.

4. Ετοιμάζεται διοικητικός ανασχηματισμός της διοίκησης και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν τέσσερις επιφανείς Χανιώτες οικονομικοί και διοικητικοί παράγοντες που θα δώσουν άλλη οντότητα στη διοίκηση της ΠΑΕ.

5. Λόγω του γνωστού προβλήματος τουρισμού στην πόλη των Χανίων ήδη η ΠΑΕ έκλεισε αθλητικό κέντρο στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για τον μήνα Αύγουστο και για όσο διάστημα χρειαστεί η ομάδα θα παραμείνει εκεί και θα επανέλθει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

6. Σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Μοναχής Ελιάς.

7. Σε συνεργασία με τους υπευθύνους της ΓΓΑ μελετάται το πλάνο η ΠΑΕ τη νέα σεζόν να μπορεί να αγωνίζεται στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, φυσική έδρα της ομάδας.

8. Σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά θα τεθεί το πλάνο δημιουργίας ισχυρής ακαδημίας ποδοσφαίρου που θα είναι ο προθάλαμος της ΠΑΕ και της ομάδας Κ20 που θα μετέχει στο πρωτάθλημα Νέων Football League».

Estrella
/psiloritischania