Το συγκρότημα του Νότη Ματηγάκη ανέβηκε για πρώτη φορά στην 3η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 11 νίκες στα τελυταία 12 παιχνίδια του. Πάντως και σε αυτό το παιχνίδι ο Καβρουλάκης έβαλε σε θέση ισχύος την ομάδα του με τα γκολ του στο 20′ και το 35′ (2-0). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55′ σε 2-1 με τον Δ. Μπέκα, όμως τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι νεαροί Σταυρουλάκης, Κωνσταντουδάκης και Κρεμασμενάκης που ανέβσαν το σκορ στο 5-1. Τελικά με ακόμα δύο γκολ του Κωνσταντουδάκη στο 70′ και το 82′ έγινε το τελικό 7-1 με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ τρικ σε αυτό το παιχνίδι.
Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Πόντα, Φανδριδάκης, Τζούγκαρης, Σταυρουλάκης, Ελευθερίου (75′ Γεωργιάδης), Πρωτοπαπαδάκης, Σκουλάκης, Καβρουλάκης (70′ Πατεράκης), Κρεμασμενάκης, Μπάχα (80′ Τσιρώνης), Ζαβαλάνι (46′ Κωνσταντουδάκης)
Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Κατερουδάκης, Σχοινοπλοκάκης, Παρτσαλάκης, Κουνελάκης, Δ. Μπέκας, Καστανοπουλάκης, Γ. Μπέκας, Γοναλάκης, Μαραγκουδάκης, Χουναλάκης, Σγουρομάλλης
















