Εκανε το καθήκον του στο Βάμο

Πανακρωτηριακός Κορωνίδα | 25 Σεπτεμβρίου 2019, 20:12

Ο Πανακρωτηριακός έκανε το καθήκον στο γήπεδο του Βάμου, νικώντας την Κορωνίδα με 3-0 στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Χανίων.

Οι Ακρωτηριανοί αν και αγωνίστηκαν με 11 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και πήραν έτσι “κεφάλι” στον όμιλο, πάνω από ΣΥΝΚΑ και Παλαιόχωρα, που είχαν έρθει ισόπαλοι στο μεταξύ τους ματς με σκορ 1-1 την περασμένη εβδομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κόλζου σκόραρε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρη σε τέρμα του Μπαδιεριτάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Τζόρνταν που πέτυχε και αυτός το παρθενικό του τέρμα με τη νέα του ομάδα.

Ο Πανακρωτηριακός στρέφει πλέον την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί την Κυριακή απέναντι στην Επισκοπή.

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης-Χάμπας

Koρωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Ζουλάκης (81′ Λιναρδάκης), Ασλανίδης (65′ Καποκάκης), Παπαδάκης, Νενεδάκης, Τσαποσβίλι, Τρούλος (84′ Βαρδάκης), Ψαρουδάκης (74′ Κοτρωνάκης), Κοκολάκης, Νικολιουδάκης, Μαυρογιαννάκης, Σαρτζετάκης

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Κόλτζος): Βέρδος, Γαλανάκης, Κοζάκης, Κελάκης (75′ Καμμένης), Μανουσάκης, Ρουσάκης, Σκουλάς (78′ Σκουλάς), Τζόρνταν, Μπαδιεριτάκης, Μάστορας (70′ Παπακαστρήσιος), Περράκης (60′ Βασιλομιχελάκης)

Αναλυτικά:

1ος όμιλος
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Παλαιόχωρα 1-1 
Κορωνίδα-Πανακρωτηριακός 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πανακρωτηριακός 3 (3-0)
2. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1 (1-1)
3. Παλαιόχωρα 1 (1-1)
4. Κορωνίδα 0 (0-3)

Wodspot72
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad