Με στόχο την καθιέρωση στην Α’ Εθνική οι γυναίκες του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 3 Σεπτεμβρίου 2019, 13:36

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ θα αγωνιστεί στην Α' Εθνική, θέτοντας σαν στόχο την καθιέρωση στη μεγάλη κατηγορία. 

Kritiko Ergastiri

Με προπονήσεις στο γήπεδο της Τυλίσου έχει αρχίσει η προετοιμασία για τον ΟΦΗ, που συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Χωματά, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα στοχεύει στην εύκολη παραμονή.

Xomatas Ofi

«Στόχος μας είναι η καθιέρωση της ομάδας στην κατηγορία και η εύκολη παραμονή της» σημειώνει στις δηλώσεις του στο ofierasitechnis.gr ο Δημ. Χωματάς, που αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας τόνισε τα εξής: «Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να σταθεί στην κατηγορία. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιες παίκτριες και τις επόμενες μέρες θα έχουνε αποτελέσματα».

Στην ανακοίνωσή τους ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και η γυναικεία ομάδα ευχαριστούν την ομάδα της Τυλίσου και προσωπικά τον πρόεδρο Βασίλη Κουβίδη, για την παραχώρηση του γηπέδου, για τις προπονήσεις της ομάδας.

 

Papantonakis Cards
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad