Νιαυραδάκη: Τιμή μου που έπαιξα καθοριστικό ρόλο στην άνοδο

Ποδόσφαιρο Γυναικών Face Control | 27 Φεβρουαρίου 2019, 16:06

Τα δύο γκολ της Κατερίνας Νιαυραδάκη στο ματς με τις Νέες Εργοτέλη, έδωσαν στον ΑΟΧ την πιο καθοριστική νίκη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Γυναικών, την περασμένη Κυριακή.

Kritiko Ergastiri

Η 14χρονη άσος σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο…  δις και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με το οποίο η ομάδα του Νίκου Πασβάντη εξασφάλισε ουσιαστικά την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, σε μία ιδανική χρονιά για τα κορίτσια της χανιώτικης ομάδας.

Η Νιαυραδάκη μίλησε στο athlitiko και μετέφερε τα συνασθήματά της για τα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και την προσπάθεια της ίδιας και των συμπαικτών της για την πολύ καλή χρονιά που διανύει φέτος ο ΑΟΧ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Ησουν εκείνη που έδωσε τις λύσεις στο κομβικό παιχνίδι με τις Νέες Εργοτέλη αφού πέτυχες τα δύο γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έπαιξα καθοριστικό ρόλο και βοήθησα την ομάδα μου στην άνοδο. Βέβαια είχα την εμπιστοσύνη της ομάδας και με έκανε να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, με τέτοιο τρόπο που να βάλω τα δύο γκολ».

Η χρονιά ολοκληρώνεται ιδανικά έτσι για την ομάδα σας με την άνοδο ουσιαστικά στην επόμενη κατηγορία. Ποια είναι τα συναισθήματα όλων των κοριτσιών για την προσπάθεια που έχετε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια;

«Είμαστε πολύ ανακουφισμένες που κατακτήσαμε την θέση στην Β’ κατηγορία. Περάσαμε δύσκολες και καλές στιγμές, με ήττες και νίκες καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αυτά τα δύο χρόνια και αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι δυναμικά σαν ομάδα».

Ποια θεωρείς ότι ήταν η “συνταγή” της επιτυχημένης πορείας φέτος, αφού καταφέρατε τον στόχο σας και μάλιστα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος;

«Η ομάδα μας είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, πήραμε πολύ καλές παίκτριες με αποτέλεσμα να βελτιωθούμε. Υπήρχε και ατομική βελτίωση. Παρ ‘ολα αυτά χωρίς τον προπονητή μας δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ που είμαστε. Πάντα πίστευε σε εμάς και δεν μας παράτησε σε κανένα σημείο».

Είχες καθοριστική παρουσία φέτος με την ομάδα, ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη συνέχεια σε προσωπικό επίπεδο;

«Δούλεψα σκληρά φέτος για την ομάδα αλλά και για τον εαυτό μου. Αγαπώ αυτό που κάνω και το κάνω με τη θέλησή μου. Ο στόχος μου για το μέλλον είναι να αναδείξω τον εαυτό μου και να φτάσω σε ένα υψηλό επίπεδο στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ όσες φορές και αν πέσω».

* Η Νιαυραδάκη αποτέλεσε βασικό “γρανάζι” στην επιθετική γραμμή του ΑΟΧ φέτος αφού αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ως ακραία επιθετικός ενώ πέτυχε συνολικά και τρία γκολ

Rabona ad