Οι πρωτοπόροι πέτυχαν την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια και διατηρούνται στην κορυφής της βαθμολογίας με έξι βαθμούς από τη 2η ΕΘΚ.
Το ματς κρίθηκε στο 55′, με τον Ανδρεαδάκη να σημειώνει το μοναδικό γκολ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καβρουλάκη μέσα στην περιοχή.
Η Ιωνία 2000 πίεσε για την ισοφάριση στη συνέχεια και είχε μεγάλη φάση στο φινάλε, με τον Μουστάκα να σημαδεύει το δοκάρι μετά από έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή.

Ιωνία 2000 (Αλέξης Παλιουδάκης): Μαυροματάκης, Μουστάκας, Μεγαλακάκης, Καβρουδάκης (82′ Σπάχο), Δρακακάκης (70′ Ν. Καλύμνιος), Κατελανάκης, Δρικάκης (67′ Πρέτσι), Καστρινάκης, Νιαυραδάκης, Καραμιχάλης, Π. Καλύμνιος (56′ Πατούλιας)
Καλτσέτο (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Πόντα, Τσιόλας (46′ Σαχπαζίδης), Πρωτοπαπαδάκης, Τσεσμελής, Σκουλάκης (65′ Ελευθερίου), Πολέντας, Τζούγκαρης (76′ Βογιατζής-Τόσκος), Μπάχα (32′ λ.τρ. Τσουβαλάκης), Κρεμασμενάκης, Ανδρεαδάκης, Καβρουλάκης
















