Αρχίζει η προετοιμασία για άνδρες – γυναίκες

Βόλεϊ 30 Αυγούστου 2026, 18:04

Αύριο - Δευτέρα (31/08) αρχίζει η προετοιμασία του Ν. ΟΠΕ. Ρεθύμνου τόσο σε επίπεδο ανδρών (στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη"), όσο και γυναικών (στο στάδιο Γάλλου).

Kritiko Ergastiri

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Ξεκινά η προετοιμασία για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του ΝΟΠΕ Ρεθύμνου.

Με το βλέμμα στη νέα αγωνιστική περίοδο, οι ομάδες βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του ΝΟΠΕ Ρεθύμνου ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου την προετοιμασία τους.

Η ανδρική ομάδα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη”, υπό τις οδηγίες του προπονητή Galimberti.

Την ίδια ημέρα, στις 19:00, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας. Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί στο στάδιο Γάλλου.

Η νέα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται πλέον προ των πυλών και στον ΝΟΠΕ Ρεθύμνου οι δύο ομάδες ξεκινούν με διάθεση, όρεξη και υψηλούς στόχους, με καθημερινή δουλειά και προσήλωση, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Καλή αρχή στις ομάδες μας και καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad