Στα ερυθρόλευκα ο Μάρκους Πέντερσεν

Super League 1 29 Αυγούστου 2026, 20:36

Ο Μάρκους Πέντερσεν αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Νορβηγού δεξιού μπακ από την Τορίνο.

Corgress Stagakis

Ο Πέντερσεν διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από τη Serie A και την Eredivisie, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Φέγενορντ, Σασουόλο, Μόλντε και Τρόμσο. Παράλληλα, μετρά 36 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρκους Χόλμγκρεν Πέντερσεν.

Ο διεθνής Νορβηγός, γεννημένος στις 16 Ιουλίου 2000, αγωνιζόταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Torino, με τη φανέλα της οποίας έκανε 64 συμμετοχές.

Το 2021 είχε αποκτηθεί από τη Feyenoord (89 συμμετοχές, ένα γκολ και επτά ασίστ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 φόρεσε τη φανέλα της Sassuolo.

Προτού πάρει μεταγραφή στην Ολλανδία ο Πέντερσεν, αγωνίστηκε σε Tromsø IL και Molde FK. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει παίξει 87 φορές στη Serie A, 60 στην Eredivisie, 14 στο Europa League και 10 στο Conference League.

Είναι 36 φορές διεθνής με την εθνική Νορβηγίας και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο αγωνίστηκε τέσσερις φορές στην εντυπωσιακή πορεία της εθνικής του ομάδας μέχρι τα προημιτελικά.

Μάρκους, καλώς όρισες στον Ολυμπιακό!

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad