Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της ομάδας σε ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ταξίδια των τελευταίων ετών, με την αποστολή να πετά για τη βουλγαρική πρωτεύουσα έχοντας πλέον το μυαλό αποκλειστικά στο παιχνίδι που θα κρίνει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας.
Ο ΟΦΗ δημοσίευσε εικόνες από την αναχώρηση, με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση να ξεκινούν το ταξίδι για τη Σόφια.
Μετά την άφιξη στη Βουλγαρία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 18:15 τη συνέντευξη Τύπου του ΟΦΗ σε αίθουσα του σταδίου “Βασίλ Λέφσκι”.
Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.









