Από τις Μουρνιές στο ΒΑΚ: Η συνεργασία Μινωταύρου-ΟΦΗ συνεχίζεται

Μινώταυρος | 25 Αυγούστου 2026, 19:40

Σε σταθερές βάσεις αναμένεται να συνεχιστεί και τη νέα περίοδο η συνεργασία Μινωταύρου και ΟΦΗ σε επίπεδο Ακαδημιών, με την ομάδα των Μουρνιών να αποτελεί και φέτος μέλος του δικτύου OFI CRETE FC Academy.

Η νέα χρονιά ξεκινά στις 31 Αυγούστου, με την Ακαδημία του Μινωταύρου να λειτουργεί υπό την εποπτεία του ΟΦΗ και με υπεύθυνο των προπονητικών προγραμμάτων τον Στέλιο Βενετίδη. Παράλληλα, όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, κορυφαία στελέχη της Ακαδημίας του ΟΦΗ αναμένεται να βρεθούν και φέτος στα Χανιά, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και την εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος.

Η μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας των δύο συλλόγων κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένη και αυτό αποτυπώνεται στην πράξη. Το δρομολόγιο Μουρνιές-ΒΑΚ έχουν ήδη πραγματοποιήσει ποδοσφαιριστές όπως οι Καμπουράκης, Καντανολέων και Γεωργιακάκης, οι οποίοι προέρχονταν από τον Μινώταυρο, ενώ υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις νεαρών παικτών που μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία απέκτησαν την ευκαιρία να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ ή να μεταπηδήσουν σε άλλες “μεγάλες” ομάδες όπως ο Μιχάκης που βρέθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ.

Στόχος παραμένει η ακόμα στενότερη σύνδεση των δύο πλευρών και κυρίως η δημιουργία μιας ουσιαστικής διαδρομής για τα παιδιά που ξεκινούν από την Ακαδημία του Μινωταύρου και διαθέτουν τις προϋποθέσεις για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι προπονήσεις αρχίζουν στις 31 Αυγούστου, ενώ οι εγγραφές αφορούν παιδιά από τεσσάρων ετών και άνω.

Wodspot72
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad