Για την 7η θέση η Νέων Ανδρών

Πόλο 15 Αυγούστου 2026, 20:51

Για τις θέσεις 7-8 θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών η Εθνική ομάδα, μετά την ήττα με 17-10 από την Ουγγαρία στη Βάρνα. 

Kritiko Ergastiri

Στην αναμέτρηση υπήρξε ξανά έντονη χανιώτικη παρουσία, με τους Μητράκη, Μαραγκουδάκη, Ζουζούνη και Γεωρβασάκη να βρίσκονται στη σύνθεση της Εθνικής. Μάλιστα, ο Ζουζούνης πέτυχε ένα από τα δέκα ελληνικά γκολ.

Η Ελλάδα είχε πολύ καλή εικόνα στο ξεκίνημα και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 5-4, ενώ παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο (8-7). Η εξέλιξη άλλαξε ολοκληρωτικά στην τρίτη περίοδο, όταν η Εθνική έμεινε χωρίς γκολ και η Ουγγαρία με επιμέρους 6-0 ξέφυγε με 14-7.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προσπάθησε να περιορίσει τη διαφορά, χωρίς όμως να μπορέσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα, με το 17-10 να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Εθνική θα δώσει την Κυριακή (16/8, 14:30) το τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση, διεκδικώντας την 7η θέση απέναντι στον ηττημένο του αγώνα Σερβία-Γερμανία.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 17-10

Οκτάλεπτα: 4-5, 4-2, 6-0, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Χατζηδάκης): Βεκρής, Μπιτσάκος Κ., Καρατζάς 1, Αγγελόπουλος 4, Λασκαρίδης 1, Ζερβουδάκης, Μητράκης, Πατσιλινάκος 2, Γιαννάτος, Μαραγκουδάκης, Ζουζούνης 1, Γιαννόπουλος, Μπελέσης 1, Γεωρβασάκης.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad