Συνάντηση Διαμαντάκη με τον Αρναουτάκη

Πλατανιάς | 10 Αυγούστου 2026, 17:36

Αντιπροσωπεία του Πλατανιά, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο Τόνι Διαμαντάκη, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Corgress Stagakis

Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε και ο Βουλευτής Χανίων, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Σύμφωνα με την ενημέρωση «παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του νέου σχεδιασμού του Συλλόγου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξή του».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Πλατανιάς:

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Προέδρου του Α.Ο. Πλατανιά και εκπροσώπων της ομάδας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, παρουσία του Βουλευτή Χανίων κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του νέου σχεδιασμού του Συλλόγου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ανάπτυξή του.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη θερμή υποστήριξή του στη νέα προσπάθεια και τη διάθεσή του να συνδράμει, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, στα σχέδια και τις δράσεις του Συλλόγου, έχοντας άλλωστε αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε ανάλογες αναπτυξιακές και αθλητικές πρωτοβουλίες στην Κρήτη.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος του Α.Ο Πλατάνια, κος Διαμαντάκης δώρισε στον κο Αρναουτάκη ένα σπάνιο, αυθεντικό σχέδιο της πόλης του Ηρακλείου (Candia κατά τους Ενετούς) που χρονολογείται το 1598.

Ο Α.Ο. Πλατανιάς συνεχίζει με συνέπεια και σχέδιο, χτίζοντας τις βάσεις για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου

 

chania_tickets
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis

Rabona ad