Στον Ολυμπιακό ο γιος του Τζιοβάνι και ο αδερφός του Ρέτσου

Super League 1 7 Αυγούστου 2026, 18:24

Ο 20χρονος Τζουλιάνο Λόμπο ντε Ολιβέιρα εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε ο 22χρονος Δημήτρης Ρέτσος. Και οι δύο προορίζονται για τη δεύτερη ομάδα.

Corgress Stagakis

Οι δύο ανακοινώσεις των “ερυθρολεύκων” αναφέρουν σχετικά:

➺ «Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Τζουλιάνο Λόμπο ντε Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου 2006 στην Κοριτίμπα, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του São Bernardo, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Santos. Τζουλιάνο, καλωσόρισες στον Ολυμπιακό.»

➺ «Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την επιστροφή του Δημήτρη Ρέτσου. Ο Έλληνας αμυντικός γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 2004 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την οποία έφτασε μέχρι και την Κ23, πριν αποχωρήσει για την Πολωνία για λογαριασμό της Jagiellonia Bialystok, το καλοκαίρι του 2024. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Asteras B. Δημήτρη, καλώς επέστρεψες στον Ολυμπιακό.»

Papantonakis Cards
digital2000
Nevrakis
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad