Ο Κοκκινάκης αναλαμβάνει την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων, επιστρέφοντας σε έναν σύλλογο στον οποίο είχε εργαστεί και στο παρελθόν.
Η ανακοίνωση της Σπάθας:
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σπάθας Κολυμβαρίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Γιώργου Κοκκινάκη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.
Ο Γιώργος αναλαμβάνει την εκγύμναση και προετοιμασία των τερματοφυλάκων μας, επιστρέφοντας σε ένα γνώριμο περιβάλλον, όπου στο παρελθόν είχε προσφέρει σημαντικό έργο.
Η εμπειρία, η συνέπεια και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο αποτελούν στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του θα συμβάλει ουσιαστικά στη συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Σπάθας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.
Καλώς ήρθες πίσω, Γιώργο!




















