Συνεχίζει στον Εργοτέλη ο Γωνιωτάκης

Γ' Εθνική 8 Ιουνίου 2026, 19:04

Τη φανέλα του Εργοτέλη θα συνεχίσει να φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Γωνιωτάκης, παραμένοντας στο ρόστερ για τη Γ’ Εθνική.

Corgress Stagakis

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε βασικό στέλεχος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ο Γιώργος Γωνιωτάκης παραμένει στο ρόστερ και θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε μία από τις βασικές επιλογές στην αμυντική γραμμή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πορεία προς την άνοδο της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Με 26 συμμετοχές και 4 γκολ, είχε ενεργό ρόλο τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, αξιοποιώντας και τις στατικές φάσεις, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην ομάδα σε κρίσιμα σημεία της χρονιάς.

Θα αποτελέσει λοιπόν ένας από τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Καλή χρονιά Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον Εργοτέλη!

 

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad