Στον Ηρακλή Κηφισιάς η Εμμανουέλα Πιτσούλη

Βόλεϊ 20 Μαΐου 2026, 19:37

Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα της (μέχρι πέρυσι παίκτριας του ΟΦΗ) Εμμανουέλας Πιτσούλη.

Kritiko Ergastiri

Η 19χρονη κεντρική μπλοκέρ γαλουχήθηκε αθλητικά στο Ηράκλειο αγωνιζόμενη στον ΟΦΗ, από τον οποίο αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι λόγω σπουδών για λογαριασμό του Πορφύρα.

Πλέον αποτελεί αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς, με το δελτίο τύπου να αναφέρει:

«Ο Ηρακλής Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Εμμανουέλα Πιτσούλη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2026-2027, στο πρωτάθλημα της Pre League Volley.

Η Εμμανουέλα αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας με δυναμισμό και ποιότητα.

Στην έως τώρα πορεία της έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ, ενώ την τελευταία χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Πορφύρα, συνεχίζοντας σταθερά την αγωνιστική της εξέλιξη.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την ομάδα U20 της χώρας μας, συμμετέχοντας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις.

Η οικογένεια του Ηρακλή Κηφισιάς καλωσορίζει την Εμμανουέλα και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad