Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ελβις Φάτοβιτς ήταν ο Κώστας Κάκαρης, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ και κέρδισε το πέναλτι λίγο πριν το τέλος, από το οποίο ο Παπαναστασίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι είχε εντυπωσιακή εξέλιξη και συνεχείς ανατροπές, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ακόμη και με δύο γκολ διαφορά, όμως η Βουλιαγμένη επέστρεψε και πέρασε μπροστά με 11-9, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χατζή.
Οι “ερυθρόλευκοι” όμως βρήκαν τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία, ισοφάρισαν δύο φορές και τελικά πήραν τη μεγάλη νίκη με το πέναλτι που κέρδισε ο Κάκαρης στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Την Κυριακή (17/5) ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ημιτελικών με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης-Παναθηναϊκό.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-14
Οκτάλεπτα: 4-5, 3-3, 4-1, 2-5.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Αγγελόπουλος 1, Τόττης, Αλμύρας 1, Τρούλος 3, Ούμποβιτς 1, Χατζής 5, Δελγιάννης, Καστρινάκης, Τε Ρίλε 2, Σπάχιτς 1, Γιαννάτος, Γιαννόπουλος, Μπελέσης, Πατσιλινάκος,
Ολυμπιακός (Eλβις Φάτοβιτς): Ζερδεβάς, Ανγκιάλ, Λυκούδης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Ζάλανκι 1, Δήμου, Κάκαρης 4, Αλαφραγκής, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Τζωρτζάτος, Πούρος 3, Μάρκογλου.







