Ο λόγος για Λευτέρη Ξεκουκουλωτάκη, Μιχάλη Πατεράκη, Δημήτρη Ευθυμάκη και Νίκο Ψυλλάκη, που αγωνίζονται στο τμήμα Κ16 του συλλόγου, ενώ είναι ενεργά στελέχη και της πρώτης ομάδας των Νέων Μινωταύρου.
Το δελτίο Τύπου από τον Μινώταυρο:
Συνεχίζεται να έχει απτά αποτελέσματα η συνεργασία του Μινώταυρου ως κομμάτι της OFI CRETE ACADEMY, καθώς την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο είχαν τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.
Συγκεκριμένα, το διήμερο 7 και 8 Απριλίου, οι Λευτέρης Ξεκουκουλωτάκης, Μιχάλης Πατεράκης, Δημήτρης Ευθυμάκης και Νίκος Ψυλλάκης συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους.
Η παρουσία τους στο ΒΑΚ αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν παραστάσεις και να έρθουν σε επαφή με το επίπεδο μιας επαγγελματικής ακαδημίας.























