Ο ΟΦΗ τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα

ΟΦΗ | 26 Μαρτίου 2026, 20:22

Χωρίς εντός έδρας ισοπαλία ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2025-2026.

Corgress Stagakis

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Μόλις δύο σε 26 παιχνίδια.

Στην έδρα του είτε νικά (έξι φορές), είτε χάνει (επτά ήττες), η ισοπαλία αγνοείται από τις 3 Μαΐου 2025 (1-1 με τον Άρη στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”).

Οι μόνες του ισοπαλίες στο πρωτάθλημα είναι εκτός Κρήτης: το ισόπαλο 2-2 με την Κηφισιά στις 15 Φεβρουαρίου (με τον ΟΦΗ να προηγείται με 2-0 και να ισοφαρίζεται στο δεύτερο ημίχρονο) και το (προ ημερών, στις 8 Μαρτίου) 1-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο (με τον Βόλο να ισοφαρίζει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων).

“Πρωταθλητής” των ισοπαλιών στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Άρης με δώδεκα (σε 26 αναμετρήσεις).

Συνολικά ο ΟΦΗ έχει τρεις ισοπαλίες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την τρίτη να είναι το 1-1 κόντρα στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο στάδιο, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος (ματς στο οποίο ο ΟΦΗ επίσης προηγήθηκε).

Rabona ad