ΝΟΧ για παραμονή! 15-7 τον ΟΦΘ

Πόλο 11 Μαρτίου 2026, 14:08

Την ανωτερότητά του απέναντι σε έναν ακόμη αντίπαλο έδειξε ο ΝΟ Χανίων, επικρατώντας μετά τον ΝΟ Λάρισας και του ΟΦΘ.

Kritiko Ergastiri

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη επιβλήθηκε στο παιχνίδι που διεξήχθη νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο κολυμβητήριο Ηρακλείου για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League με σκορ 15-7, δείχνοντας ότι η υπόθεση της παραμονής είναι στο χέρι της.

Ο ΝΟΧ έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο μισό του αγώνα, όταν το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 9-3, μετατρέποντας ουσιαστικά τα δύο τελευταία οκτάλεπτα σε διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οπως και στο παιχνίδι στη Λάρισα, έτσι και σε αυτό σκόραραν συνολικά 10 παίκτες του ΝΟΧ, στοιχείο που δείχνει την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αυτή την περίοδο. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Μαζοκοπάκης, που πέτυχε τρία γκολ.

Ζητούμενο πλέον για τον ΝΟ Χανίων είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια, με την επόμενη αποστολή να είναι απέναντι στη Γλυφάδα, σε μια σαφώς πιο απαιτητική αναμέτρηση.
Επόμενη αποστολή απέναντι στην Γλυφάδα.

Διαιτητές: Μποσγανάς – Αχλαδιώτης
Οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 3-1, 3-3

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Σάχου, Τουρκομένης 2, Στάνκοβιτς 1, Ράτζκο 1, Λεγάκης, Τοράκης 1, Δρίτσας 1, Ζουζούνης 2, Χατζάκης 1, Μαζοκοπάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Τζανακάκης 1, Κουτρουλάκης, Γεωρβασάκης 2, Σκουνάκης

ΟΦΘ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Βιτόροβιτς 2, Φουρναράκης 2, Προσινικλής Ν., Νάνος 1, Ιωσήφ 2, Παυλίδης, Δημητριάδης, Προσινικλής Π., Πρωιμάκης, Σαλέχ, Τάτσης
 

Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad