Χανιά και Τενερίφη γιόρτασαν μαζί την πρόκριση!

Πόλο 2 Μαρτίου 2026, 11:35

Με έναν όμορφο τρόπο ολοκληρώθηκε η κοινή παρουσία για τις αποστολές του ΝΟ Χανίων και της Τενερίφης στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, με τα κορίτσια των δύο ομάδων να διασκεδάζουν μαζί την πρόκριση στο Final 8 του Conference Cup!

Kritiko Ergastiri

Μια όμορφη στιγμή εκτός πισίνας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το βράδυ της Κυριακής στο Νόβι Σαντ οι αποστολές του ΝΟ Χανίων και της Τενερίφης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Conference Cup!

Τα κορίτσια των δύο ομάδων έγιναν μια μεγάλη παρέα, γιορτάζοντας μαζί την πρόκριση στο Final 8!

Να σημειωθεί μάλιστα πως από την πλευρά της Τενερίφης υπήρξε αναγνώριση προς τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου για την αξία και την αγωνιστικότητά τους, κάτι που φάνηκε και μέσα στο νερό, καθώς ο ΝΟΧ ήταν η ομάδα που κόντραρε περισσότερο τις Ισπανίδες στη φάση των ομίλων. Τα κορίτσια της Τενερίφης υποδέχτηκαν μάλιστα τις αθλήτριες του ΝΟΧ με χειροκροτήματα στο νυχτερινό μαγαζί που βρέθηκαν μαζί οι δύο αποστολές, οι οποίες διέμειναν μάλιστα και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οι δρόμοι των δύο ομάδων θα συναντηθούν ξανά στα τελικά!

Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad