Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα στη μάχη της παραμονής, με τον Ηφαιστο να πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα οπότε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 2-0, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με τον Ιδομενέα να υψώνει το ανάστημά του και να ισοφαρίζει το σκορ.
Στο 7’ ο Πατούλιας σημείωσε το 1-0 μετά από σέντρα του Βελή, ενώ στο 14’ ο Μπούχλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα του Ηφαίστου, δίνοντας ισχυρό πλεονέκτημα στην ομάδα του Μιχάλη Κυριακίδη, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία. Το πέναλτι κέρδισε ο Βελής μετά από ωραία ατομική ενέργεια, οπότε και ανατράπηκε από αντίπαλό του.
Ο Ιδομενέας, ωστόσο, δεν κατέθεσε τα όπλα. Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 43’, ο Μερόλλη μείωσε σε 2-1, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι και αλλάζοντας τις ισορροπίες ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο 62’, όταν ο Καραταράκης έφερε το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Δρακάκης – Σωτηράκης
4ος διαιτητής: Κελαϊδής
Ηφαιστος (Μιχάλης Κυριακίδης): Μελισσινός, Νταουντάκης, Ματζοράκης, Λαβράνος (56’ Σελένιτσα), Αρζίδης, Μπούχλης, Καβρουδάκης, Πατούλιας (80’ Λοΐζου), Βελής (73’ Τσιριβάς), Χατζηδάκης, Κουτσοκολάκης
Ιδομενέας (Βαγγέλης Πρόκος – Νίκος Καντεράκης): Πεντάρης, Κακαβελάκης, Μπιτζανάκης, Μαρκαντωνάκης, Μερόλλη, Στεφανίδης (48’ Γιαννικάκης), Καρυστινός, Κούρος, Καραταράκης, Αλιφιεράκης, Χαϊνταράι (87’ Βάλλας)





















