Τα ηνία στον Πετράκη στον ΟΦΗ

Μπάσκετ 21 Ιανουαρίου 2026, 14:42

Ο Αλέξανδρος Πετράκης αναλαμβάνει προπονητής στον ΟΦΗ, καλύπτοντας το κενό του Βασίλη Ράλλη.

Kritiko Ergastiri

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία σε έναν υποσχόμενο προπονητή. τα πρώτα βήματα του οποίου είναι τα καλύτερα όπως απέδειξε στην ομάδα του Ηρακλείου. Στον ΟΦΗ είχε αγωνιστεί ως παίκτης, ολοκληρώνοντας σε αυτή την ομάδα την καριέρα του.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Πετράκη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Πετράκης επιστρέφει στον ΟΦΗ, το σωματείο στο οποίο ολοκλήρωσε την αγωνιστική του καριέρα σε ηλικία 33 ετών, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο αυτή τη φορά από τον πάγκο. Από το 2021 έως σήμερα ακολούθησε με συνέπεια και φιλοδοξία την προπονητική πορεία του στο «Ηράκλειο» ΟΑΑ, εργαζόμενος τόσο στο εφηβικό όσο και στο ανδρικό τμήμα. Με την ανδρική ομάδα κατέκτησε τον τίτλο Κρήτης και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Ο ΟΦΗ καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Πετράκη στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Δήλωση Αλέξανδρου Πετράκη:

«Είμαι περήφανος που επιστρέφω στο σωματείο στο οποίο μεγάλωσα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με τη διοίκηση, αλλά και με παίκτες με τους οποίους υπήρξα και συμπαίκτης. Ήταν μια δύσκολη απόφαση να αφήσω την ομάδα του Ηρακλείου που αγαπώ, όμως έγινε πιο εύκολη γιατί πηγαίνω σε μια ομάδα που αγαπώ εξίσου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση».

Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad