Η ομάδα του Κώστα Πετρά γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Ηφαίστου για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League.
Σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση, έπαιξε για μια ακόμα φορά υπερασπιζόμενος την εστία της Κ17 του ΟΦΗ ο Χανιώτης Ξυφανταράκης.
Το σκορ άνοιξε νωρίς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο 10ο λεπτό, όταν ο Παλιούρας με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Ξυφανταράκη για το 1-0.
Ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοσή του και έψαξε με αξιώσεις το γκολ της ισοφάρισης, σπαταλώντας δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αρχικά στο 30’, μετά από καλοζυγισμένο κόρνερ του Στάβρε, ο Ξενούλης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μπροστά σε κενή εστία, όμως την ώρα που επιχείρησε το σουτ έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 37’, ο Κλάδος με ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Στάβρε με παράλληλη σέντρα, όμως ούτε αυτή η προσπάθεια βρήκε στόχο, καθώς το σουτ κατέληξε εκτός εστίας.
Στο β’ μέρος, ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του. Ετσι, στο 65’, μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 2-0, δυσκολεύοντας το έργο των παικτών του ΟΦΗ. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75’ από τον Τσολακάκη, σφραγίζοντας τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του Περιστερίου.
ΟΦΗ Κ17 (Κώστας. Πετράς): Ξυφανταράκης, Ξενούλης, Οικονομάκης (83’ Πλαΐτης), Κλάδος, Χριστουλάκης (83’ Παπαματθαιάκης), Ματθαιάκης, Χριστοδουλάκης (75’ Μαριετάκης), Τσαλπατούρος, Θωμάς (75’ Δρίμης), Στάβρε (60’ Μπουλούκας), Μάρα.









