Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη φάση που βρήκαν εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στην άμυνα και πήραν προβάδισμα. Στο 17’ από γέμισμα του Κούτσο ο Σοφούλης προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα, ο Κορωνάκης είχε βγει από την εστία του και ο Αρναρέλλης αποσπώντας την μπάλα την έστειλε με σουτ έξω από την περιοχή στα δίχτυα (0-1).
Στο 20’ ο Βόρφι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά “σημάδεψε” ψηλά άουτ… κλωτσώντας την ευκαιρία να απειλήσει για το 1-1. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Αρναρέλλης “χτύπησε” για δεύτερη φορά όταν από σουτ του Σπάρταλη στο δοκάρι πήρε την μπάλα στην επαναφορά πλασάροντας σε κενή εστία για το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν και πολλά με τον Σαρωνικό να διαχειρίζεται το προβάδισμα χωρίς πρόβλημα και τον Γρανίτη να μην μπορεί να μειώσει με τον Παχή στο 58’, όταν δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του εξ επαφής, ενώ στο 89’ καταγράφηκε το πρώτο σουτ των γηπεδούχων με τον Τσιμπουέζε.
Στις καθυστερήσεις (90+1’) από κόρνερ του Γκέζου ο προερχόμενος από τον πάγκο Βαγγέλη με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-3.
Αυτή ήταν η 13η ήττα σε ισάριθμα ματς για τον Γρανίτη, ενώ ο Σαρωνικός ανέβηκε στους 22 βαθμούς.
Διαιτητής: Αγαλιώτης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου) – Πετράκης (Ρεθύμνου)
Γρανίτης (Μάριος Παναγιώτου): Κορωνάκης, Παπαδογιάννης, Στεφανίδης, Σοφούλης, Παχής, Βόρφι (66’ Τρούμπαλος), Μαυρομάτης, Δημητριάδης (80’ Μπραουδάκης), Κοκάκης (66’ Τσιμπουέζε), Ψαράκης, Παπαδάκης (80’ Βλαχάκης).
Σαρωνικός Αναβύσσου (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Ζώγας, Δημητρέλης, Μπουγιούκος, Τσεβάς (87’ Καλύβας), Γκέζος (90+3’ Καριπίδης), Πράπας, Κούτσο (83’ Πρίφτι), Σπάρταλης (90+3’ Μήλιος), Β. Μαγγανάς (87’ Βαγγέλη), Ρέτσο, Αρναρέλλης.






















