Με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο “καθάρισε” ο Ικαρος

Νέοι Μινωταύρου Ικαρος Μουρνιών | 14 Δεκεμβρίου 2025, 13:34

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Ικαρος πέρασε νικηφόρα από τις Μουρνιές, επικρατώντας με 2-0 των Νέων Μινώταυρου.

Το σκορ άνοιξε στο 52’ ο Χριστόπουλος, δίνοντας προβάδισμα στον Ικαρο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77’ όταν από προσπάθεια του Καστρινάκη η μπάλα κόντραρε στον Ξεκουκουλωτάκη και κατέληξε στα δίχτυα, για ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο για την ομάδα του Στέλιου Τζωρτζάκη. Με τη νίκη αυτή (δεύτερη σερί), ο Ικαρος έφτασε τους 18 βαθμούς και συνεχίζει την πορεία του με θετικό πρόσημο.

Από την άλλη πλευρά, οι Νέοι Μινώταυρου προσπάθησαν, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν απαντήσεις μετά το γκολ που δέχθηκαν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και παραμένουν στους 9 βαθμούς.

Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί: Σφακιανάκης – Ντάλιος

Νέοι Μινωταύρου (Στέλιος Παντελακάκης): Κρασάκης, Καράκης, Κρίστο, Πρέζια, Ξεκουκουλωτάκης, Κατάκης (79’ Κρινόπουλος), Στόιτσος (53’ Θάνος), Σακουάλος, Μαρκουλάκης, Μαναρώλης Παν., Κατωτικίδης

Ικαρος (Στέλιος Τζωρτζάκης): Νιαουνάκης, Κουτουλάκης (51’ Μήτρου), Περράκης, Κοντογεωργίου (86’ Σταφυλαράκης), Λαφαζάνης, Χανιωτάκης (70’ Σκιτζής), Νέτσο (86’ Σταματάκης), Κουργιαντάκης, Χριστόπουλος, Καστρινάκης, Κατσουλάκης (86’ Δασκαλάκης)

Wodspot72
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad