Ανατροπή και πρώτη νίκη για τον ΝΟ Χανίων

Πόλο 23 Νοεμβρίου 2025, 15:26

Μετά από αρκετές προσπάθειες ο ΝΟ Χανίων πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Waterpolo League, επικρατώντας του ΝΟ Χίου με 14-11.

Kritiko Ergastiri

Η αναμέτρηση φιλοξενήθηκε και πάλι στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, που χρησιμοποιεί ως έδρα ο ΝΟΧ. Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο (8-6), μπήκε αποφασισμένη στο τρίτο οκτάλεπτο, ανεβάζοντας εντυπωσιακά την απόδοσή της. Με σερί 5-2, ο ΝΟΧ κατάφερε όχι απλώς να ισορροπήσει, αλλά να πάρει και τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργώντας τις βάσεις για τη νίκη.

Κορυφαίος παίκτης για τους νικητές ήταν ο Ίλια Ράτζκο, ο οποίος βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του έμπειρου Χαραλαμπόπουλου με τρία γκολ. Πολύτιμη συνεισφορά είχαν επίσης οι Τοράκης, Ζουζούνης και Τζανακάκης, που πρόσθεσαν κρίσιμα τέρματα.

Ο ΝΟ Χανίων ξεκινά έτσι με θετικό τρόπο τον δεύτερο γύρο της α’ φάσης, ευελπιστώντας ότι η πρώτη νίκη θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για μια καλύτερη συνέχεια.

Διαιτητές: Μπιράκης – Κουρτίδης
Οκτάλεπτα: 5-6, 1-2, 5-2, 3-1

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Γιώργος Κατσουλάκης): Σάχου, Τουρκομένης, Σκουνάκης, Ράτζκο 4, Παππάς 1, Τοράκης 2, Δρίτσας, Ζουζούνης 2, Λεγάκης, Μαζοκοπάκης, Χαραλαμπόπουλος 3, Τζανακάκης 2, Κουτρουλάκης, Σολογάνης, Χατζάκης

ΝΟ Χίου (Μάκης Μικέδης): Καρακούρος, Μιμίδης, Μπουρίκας 1, Παπαγεωργίου 2, Καστρινάκης 1, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 2, Πανταζόπουλος 1, Αποστολάκης, Μπεριστιάνος 3, Κόκκινος, Δαμίγος, Δευτεραίος 1, Πικρίδας

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad