Meet and Greet με τους Γκόμες και Ναμπί

ΟΦΗ | 22 Νοεμβρίου 2025, 17:51

Ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία του ΟΦΗ, ο Ρόναλντ Γκόμες και ο Αντίλ Ναμπί, επιστρέφουν στο Ηράκλειο και στο "Γεντί Κουλέ" για μία μοναδική συνάντηση με τους φιλάθλους της ομάδας.

Corgress Stagakis

Όλα αυτά στο πλαίσιο της εκδήλωσης – δράσης της ΠΑΕ “Meet and Greet”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (23/11, 11:00-13:00) στο γήπεδο ‘Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Δύο ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με τα χρώματα της ομάδας μας επιστρέφουν στο Ηράκλειο και στο ιστορικό “Γεντί Κουλέ”, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ΟΦΗ, για μια μοναδική συνάντηση με τους φιλάθλους!

Έλα κι εσύ να τους γνωρίσεις από κοντά, να πάρεις αυτόγραφα και να βγάλεις φωτογραφίες με δύο παίκτες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στο γήπεδο και στις καρδιές μας.

Κυριακή 23/11 από τις 11:00 ως τις 13:00, στο OFI CRETE FC OFFICIAL STORE X COSMOS SPORT στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” (οδός Καντάνου).

Σε περιμένουμε για να ζήσουμε όλοι μαζί στιγμές γεμάτες αναμνήσεις και συναισθήματα! Στιγμές γεμάτες ΟΦΗ!»

Nevrakis

Rabona ad