Δερμιτζάκης: Οι βαθμοί μας “δηλώνουν” πρωταθλητισμό – Τι ευχήθηκε στα Χανιά

Super League 2 8 Νοεμβρίου 2025, 19:12

Με καλά λόγια για τα Χανιά τοποθετήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά τη νίκη της ομάδας του στα Περβόλια.

Corgress Stagakis

Ο προπονητής του Πανιωνίου επεσήμανε ότι πρόκειται για έναν σύλλογο με εμπειρία, γνώση και ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

«Καλή πορεία στα Χανιά. Είναι μια ομάδα που έχει καλή τεχνογνωσία πάνω στην κατηγορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό, άρα τα στελέχη της, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έχουν, ξέρουν και μπορούν να παλέψουν και να βρουν τον τρόπο για να πετύχουν τον στόχο τους, που είναι η παραμονή», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Δερμιτζάκης στάθηκε όπως φυσιολογικό στη δική του ομάδα και στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του για να κατακτήσουν το τρίποντο:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πραγματικά έκαναν μια υπέρβαση για να πετύχουμε ακόμη μία νίκη και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με ένα σημαντικό στίγμα. Εχουμε φτάσει στους 21 βαθμούς, που ισοδυναμούν με πορεία πρωταθλήτριας ομάδας.

Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που προερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά έχει παίκτες με εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Η εβδομάδα ήταν μικρή, είχαμε μία μέρα λιγότερη ξεκούρασης, ωστόσο δουλέψαμε πολύ πάνω στο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ενέργεια, δεν πιέσαμε όπως συνήθως και δεν ήμασταν φρέσκοι. Στο δεύτερο ημίχρονο μιλήσαμε, αλλάξαμε ταχύτητα, σκοράραμε γρήγορα, πετύχαμε δεύτερο γκολ και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, ακόμη και όταν μείναμε με δέκα παίκτες – δίκαια. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, προσαρμοστήκαμε, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε κι εμείς δύο μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ.

Δεν έχουμε χρόνο να μένουμε στα παιχνίδια, κοιτάμε ήδη το επόμενο, στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό Β. Κλείνοντας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές που βοήθησαν να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι», ήταν οι δηλώσεις από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Maladakis
Votani
pallas""

Rabona ad