Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το μεσημέρι της Κυριακής (2/11) με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο, με τον Χρήστο Κόντη να έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και τον Κέβιν Λέουις.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Καλαφάτης, Καινουργιάκης, Κοντεκάς, Κουτσουπιάς, Λαγουδάκης και Χνάρης.
Το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:
Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (2/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (3/11, 17:00) αγώνα με τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη.
Στην 23μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Χριστογεώργος, Lilo, Κατσίκας, Μαρινάκης, Lewis, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας, Krizmanic, Χριστόπουλος, Vukotic, Καραχάλιος, Αποστολάκης, Bainovic, Ανδρούτσος, Neira, Φούντας, Shengelia, Nuss, Φαϊτάκης, Θεοδοσουλάκης, Zanelatto, Rakonjac, Salcedo.
Εκτός έμειναν οι Gonzalez, Χατζηθεοδωρίδης, Καλαφάτης, Καινουργιάκης, Κοντεκάς, Κουτσουπιάς, Λαγουδάκης και Χνάρης.









