Τι ενημερώνει ο ΝΟΧ για τις προπονήσεις μετά το “κλείσιμο” του κολυμβητηρίου

Υγρός στίβος 29 Αυγούστου 2025, 15:09

Για τις 15 Σεπτεμβρίου ορίζεται σε πρώτη φάση η έναρξη των προπονήσεων στον ΝΟ Χανίων οι οποίες θα φιλοξενούνται στη νέα πισίνα που κατασκευάζεται στον Κλαδισό.

Kritiko Ergastiri

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση που καταγράφεται από τον ΝΟΧ μετά την είδηση που προέκυψε ότι το κολυμβητήριο Χανίων κλείνει οριστικά την προσεχή Δευτέρα για την ανακατασκευή.

Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι εργασίες ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις για τα τμήματα κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, τεχνικής κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αρχίσουν περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου, αρχικά με γυμναστική και στη συνέχεια με προπόνηση στην πισίνα, μόλις ολοκληρωθεί η νέα εγκατάσταση στον Κλαδισό.

Οι αθλητές θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετικό μήνυμα από τους προπονητές τους.

Οι προπονήσεις για το τμήμα εκμάθησης και ειδικής άθλησης (TEA) θα ξεκινήσουν με την οριστική έναρξη λειτουργίας της πισίνας στον Κλαδισό.

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad